Bora Onur

Bora Onur

Bora Onur
Oyuncu, Yönetmen

Doğum Tarihi: 20.11.1968

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk yönetmen.

İlk kez 2005 yılında Çapkın dizisini yönetmiştir. Alemin Kralı (2011), Adanalı (2009) ve 38. Altın Kelebek TV Yıldızları Ödülleri'nde en iyi komedi dizisi ödülünü kazanan Yahşi Cazibe (2010-2011) dizisiyle tanınmıştır. Bora Onur ayrıca 2013 yılı yapımı Böcek isimli sinema filminde de rol almıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Bu Bir Başlangıç
2018 Benden Bu Kadar
2018 Aşktroloji

Televizyon

2018 Şansa Bak (TV Filmi)
2018 Ölümü Gör (TV Filmi)
2018 Yalancı Damat
2018 Koca Bulma Sanatı (TV Filmi)
2017 Ver Elini Aşk
2017 Seven Ne Yapmaz
2015 Aşk Zamanı
2014 Şimdi Onlar Düşünsün
2014 Çiçek
2013 Cesur Hemşire
2013 Ali Ayşe'yi Seviyor
2011 Alemin Kıralı
2011 Yahşi Cazibe
2009 Aile Reisi
2009 Adanalı
2006 Selena
2005 Çapkın

Oyuncu

2013 Böcek

Görev Aldığı Yapımlar

Bora Onur Fotoğrafları

Bora Onur Haberleri

Portreler