Boris Kamorzin

Boris Kamorzin

Boris Kamorzin
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.11.1966

Doğum Yeri: Bryansk, Rusya

Rus aktör.

Tam adı Boris Borisovich Kamorzin'dir. Monakh i bes (2016), Skazka pro temnotu (2009) ve Dolgoe proshchanie (2004) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Lev Yashin. Vratar moey mechty
2018 Donbass
2017 Uysal Bir Ruh
2016 Ledokol
2016 Monakh i bes
2016 Ya uchitel
2015 Glavnyj
2015 Konets prekrasnoy epokhi
2014 Sex, kofe, sigarety
2014 Na dne
2013 Angliyskiy russkiy
2013 Rol
2012 Sislerin İçinde
2012 Shpion
2011 Dva dnya
2011 Ballada o bombere (Video)
2011 Gromozeka
2010 Schaste moe
2009 Chornyy baran
2009 Skazka pro temnotu
2005 Fart
2004 Dolgoe proshchanie
2002 Oligarkh
2002 [Anti]killer
1998 Ne poslat li nam... gontsa?

Televizyon

2018 Vne igry
2018 Sveta s togo sveta
2015 Svoya chuzhaya
2014 Balabol
2014 Inkvizitor
2014 Kuprin. Yama (Mini Dizi)
2013 Nyukhach
2013 Krasnye gory
2013 Pyotr Leshchenko. Vsyo, chto bylo... (Mini Dizi)
2013 Angel v serdtse (Mini Dizi)
2012 Doroga v pustotu
2011 Yalta-45 (Mini Dizi)
2011 Ballada o bombere (Mini Dizi)
2010 Niepruchi (Mini Dizi)
2009 Isaev
2008 Sudebnaya kolonka
2007 Likvidatsiya
2004 Moya prekrasnaya nyanya
2004 Kvartirka
2001 Nabokov, Mashenka (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Boris Kamorzin Fotoğrafları

Portreler