Borys Szyc

Borys Szyc

Borys Szyc
Oyuncu

Doğum Tarihi: 4.9.1978

Doğum Yeri: Lódz, Polonya

Polonyalı aktör.

Asıl adı Borys Michalak'tır. Kret (2011), Wojna polsko-ruska (2009) ve Symetria (2003) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Mowa Ptakow
2019 Pilsudski
2018 Serce nie sluga
2018 Kamerdyner
2018 Soğuk Savaş
2017 Kantor
2017 Listy do M. 3
2017 Bodo
2017 PolandJa
2017 Iz
2017 Sztuka kochania. Historia Michaliny Wislockiej
2015 Sugihara Chiune
2014 Serce, serduszko
2014 Dzej Dzej
2013 Tajemnica Westerplatte
2012 Ixjana
2012 11 settembre 1683
2012 Kac Wawa
2012 Big Love
2012 Sztos 2
2011 Pokaz kotku, co masz w srodku (Seslendirme)
2011 1920 Bitwa Warszawska
2011 Kret
2011 Jez Jerzy (Seslendirme)
2010 Sluby panienskie
2010 Beyond the Steppes
2010 Randka w ciemno
2009 Demakijaz
2009 Esterhazy (Kısa Film – Seslendirme)
2009 Handlarz cudów
2009 Mniejsze zlo
2009 Enen
2009 Wojna polsko-ruska
2008 Serce na dloni
2008 Lejdis
2007 Testosteron
2007 Rys
2006 Cold Kenya (Kısa Film)
2006 Hiena
2006 Job, czyli ostatnia szara komórka
2006 Poludnie - Pólnoc
2006 Chaos
2005 1409. Afera na zamku Bartenstein
2005 Kochajmy sie (Kısa Film)
2004 Pregi
2004 Vinci
2003 Symetria
2002 Kanal (Kısa Film)
2002 E=mc2
2002 Piyanist
2001 Stacja
2001 Edges of the Lord
2001 Przedwiosnie

Televizyon

2017 Teatr telewizji
2016 Pakt
2016 Bodo
2015 Prawo Agaty
2014 Lekarze
2014 Czas honoru. Powstanie
2013 Przepis na zycie
2010 Sprawiedliwi
2009 Naznaczony
2008 Trzeci oficer
2008 Niania
2007 Tajemnica twierdzy szyfrów
2007 Ekipa
2006 Magiczne drzewo
2006 Droga wewnetrzna (TV Filmi)
2006 Oficerowie (Mini Dizi)
2005 Tango z aniolem
2005 Oficer
2003 Miodowe lata
2003 Zaginiona
2002 Przedwiosnie (Mini Dizi)
2002 Sfora (Mini Dizi)
2000 Na dobre i na zle

Görev Aldığı Yapımlar

Borys Szyc Fotoğrafları