Boyd Holbrook

Boyd Holbrook

Boyd Holbrook
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.9.1981

Doğum Yeri: Kentucky, ABD

ABD'li aktör ve model.

2008 yılı yapımı Milk filmiye ilk kez bir filmde yer almıştır. Bu filmden ayrıca Kardeşim İçin (2013), Kayıp Kız (2014), Kanunun Ötesinde (2014), Gece Takibi (2015) filmleri ve Netflix'in Narcos dizisiye tanınmıştır.

Filmografi

2018 The Predator
2017 Song to Song
2017 Logan
2016 The Free World
2016 Jane Got a Gun
2016 Morgan
2016 Cardboard Boxer
2015 Run All Night
2014 The Skeleton Twins
2014 Little Accidents
2014 Very Good Girls
2014 A Walk Among the Tombstones
2014 Gone Girl
2013 The Host
2013 Out of the Furnace
2012 The Magic of Belle Isle
2011 Higher Ground
2011 The Reunion
2011 Moving Takahashi (Kısa Film)
2008 Milk

Televizyon

2015 Narcos
2013 Behind the Candelabra (TV Filmi)
2012 Hatfields & McCoys (Mini Dizi)
2011 The Big C
2010 Tough Trade (TV Filmi)
2009 The Unusuals
2009 The Beautiful Life: TBL

Görev Aldığı Yapımlar

Boyd Holbrook Fotoğrafları

Boyd Holbrook Haberleri

Portreler