Brad Belemjian

Brad Belemjian

Brad Belemjian
Oyuncu, Yapımcı

Doğum Tarihi: 7.1.1994

Doğum Yeri: Brentwood, ABD

ABD'li oyuncu.

Rahibenin Laneti (2018), American Hunt (2019) ve Clowntergeist (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Ouija Craft
2020 The Alpha Project
2019 Death Ranch
2019 American Hunt
2019 The 2020 Vice Presidential Debattle (Kısa Film)
2018 Rahibenin Laneti
2017 Dead Silent (Kısa Film)
2015 Tennessee Snow Day (Kısa Film)
2015 White Noise (Kısa Film)
2012 The Clown Statue (Kısa Film)

Televizyon

2016 Bizarre Happenstances

Yönetmen

2015 2016 Bizarre Happenstances (TV Dizisi)

Yapımcı

2018 Rahibenin Laneti
2015 White Noise (Kısa Film)

Televizyon

2016 Bizarre Happenstances 

Senaryo

2017 Clowntergeist
2015 White Noise (Kısa Film)

Televizyon

2016 Bizarre Happenstances

Görev Aldığı Yapımlar

Brad Belemjian Fotoğrafları

Brad Belemjian Haberleri

Portreler