Brady Corbet

Brady Corbet

Brady Corbet
Oyuncu, Senarist, Seslendirme, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 17.8.1988

Doğum Yeri: Arizona, ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Brady James Monson Corbet'tir. Onüç (2003), Mysterious Skin (2004) ve Thunderbirds (2004) gibi filmlerle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Vox Lux
2015 Bir Liderin Çocukluğu
2008 Protect You + Me. (Kısa Film)

Yapımcı

2015 Bir Liderin Çocukluğu

Senaryo

2018 Vox Lux
2015 Bir Liderin Çocukluğu
2014 Uyurgezer
2012 Simon Killer
2008 Protect You + Me. (Kısa Film)

Oyuncu

2014 Minik Kuş (Seslendirme)
2014 Le dos rouge
2014 Escobar: Kayıp Cennet
2014 While We're Young
2014 Eden
2014 Ve Perde
2014 Turist
2014 Saint Laurent
2014 Uyurgezer
2013 Karaoke! (Kısa Film)
2013 Atlantic Avenue (Kısa Film)
2012 The God Phone (Kısa Film)
2012 All In (Kısa Film)
2012 Simon Killer
2011 Melankoli
2011 Paranoya
2010 Dead Hands (Kısa Film)
2010 Two Gates of Sleep
2010 Mary Last Seen (Kısa Film)
2009 La dérive
2008 T Takes: Brady Corbet (Kısa Video)
2008 T Takes: Room 225 (Kısa Video)
2007 Ölümcül oyunlar
2007 Full-Dress (Kısa Film)
2007 Sunny & Share Love You
2006 Friendly Fire (Video)
2004 Mysterious Skin
2004 Thunderbirds
2003 Onüç

Televizyon

2014 Olive Kitteridge (Mini Dizi)
2010 Law & Order: Special Victims Unit
2008 Law & Order
2006 24
2003 Greetings from Tucson
2003 Oliver Beene
2001 I My Me! Strawberry Eggs (Seslendirme)
2000 NieA under 7 (Seslendirme)
2000 The King of Queens

Görev Aldığı Yapımlar

Brady Corbet Fotoğrafları

Brady Corbet Haberleri