Brandon Auret

Brandon Auret

Brandon Auret
Oyuncu

Doğum Tarihi: 27.12.1972

Doğum Yeri: Johannesburg, Güney Afrika

Güney Afrikalı aktör.

Elysium: Yeni Cennet (2013), Yasak Bölge 9 (2009) ve Chappie (2015) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Mia et le lion blanc
2018 Samson
2017 Double Echo
2017 Siembamba
2017 Rakka (Kısa Film)
2017 Broken Darkness
2015 Making A Killing (Kısa Film)
2015 Tremors 5: Bloodlines (Video)
2015 Ölüm Kalım Evi
2015 Chappie
2014 Prime Circle: Doors (Kısa Film)
2014 Outpost 37
2013 Tanks and Bicycles (Kısa Film)
2013 iNumber Number
2013 Elysium: Yeni Cennet
2013 Durban Poison
2011 Expiration
2010 Night Drive
2010 The Race-ist
2009 Yasak Bölge 9
2009 Hond se Dinges
2008 Swop!
2008 Hansie: A True Story
2006 Catch a Fire

Televizyon

2018 Dead in the Water (TV Filmi)
2017 Blood Drive
2017 Empire of the Sharks (TV Filmi)
2016 Planet of the Sharks (TV Filmi)
2016 Sober Companion
2015 The Message (TV Filmi)
2009 Wild at Heart
2006 One Way
2006 Angel's Song
1998 Isidingo

Görev Aldığı Yapımlar

Brandon Auret Fotoğrafları

Portreler