Brandon Wilson

Brandon Wilson

Brandon Wilson
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 24.07.1993

Doğum Yeri: Georgia, ABD

ABD'li oyuncu.

Pelé: Birth of a Legend (2016), Işıkların Ardında (2014) and Little Monk (2009) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Dönüş Yolu
2019 Tonic (Kısa Film)
2016 Pelé: Birth of a Legend (Seslendirme)
2014 Knocked (Kısa Film)
2014 Işıkların Ardında
2009 Set Apart
2002 The Kudzu Christmas (Video)

Televizyon

2017 Ray Donovan
2014 Mystery Girls
2009 Little Monk
2005 Reba
2004 Super Short Show

Görev Aldığı Yapımlar

  • Dönüş Yolu, The Way Back, 2020, Oyuncu
  • Pele, Pelé: Birth of a Legend, 2016, Seslendirme

Brandon Wilson Fotoğrafları