Brenda Chapman

Brenda Chapman

Brenda Chapman
Senarist, Seslendirme, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.11.1962

Doğum Yeri: Illinois, ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Cesur (2012), Mısır Prensi (1998) ve Aslan Kral (1994) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Ghost Squad
2020 Come Away
2012 Cesur
1998 Mısır Prensi

Yapımcı

2021 The Cartoon Touch

Senaryo

2021 Ghost Squad
2021 The Cartoon Touch
2019 Sofia Carson: Ciclo Sin Fin (Kısa Video)
2012 Brave (Video Oyunu)
2012 Cesur
1999 The Pines of Rome
1996 Notre Dame'ın Kamburu
1994 Aslan Kral
1991 Güzel ve Çirkin

Seslendirme

2015 Tuhaf Bir Sihir
2009 Yukarı Bak
1998 Mısır Prensi

Görev Aldığı Yapımlar

Brenda Chapman Fotoğrafları

Brenda Chapman Haberleri

Portreler