Brett Edwards

Brett Edwards

Brett Edwards
Oyuncu

Doğum Yeri: ABD

ABD'li oyuncu.

Keskin Nişancı (2014), Seninle Bir Ömür (2015) ve Westworld (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 The Forever Purge
2019 American Muscle (Kısa Film)
2019 Immortal
2017 Halfway There (Kısa Film)
2015 Seninle Bir Ömür
2014 Keskin Nişancı
2013 The Heeler (Kısa Film)
2013 One Bedroom (Kısa Film)
2013 Domino 21 (Kısa Film)
2012 Towing (Kısa Film)
2012 Revolve (Kısa Film)
2011 Paranormal Incident
2011 Amanda Laru
2011 Most Wanted (Kısa Film)
2010 Vampira: The Awakening (Kısa Video)
2010 Little Soldier (Kısa Film)
2010 Evolution (Kısa Film)

Televizyon

2019 Lethal Weapon
2019 A.P. Bio
2018 Westworld
2018 Unsolved
2018 Medal of Honor (Belgesel)
2018 American Crime Story
2017 Rosewood
2017 Grey's Anatomy
2015 True Detective
2015 Agents of S.H.I.E.L.D.
2014 Kanıt Peşinde
2011 Yalan Rüzgârı

Yapımcı

2017 Halfway There (Kısa Film)
2013 The Heeler (Kısa Film)

Senaryo

2017 Halfway There (Kısa Film)
2013 The Heeler (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Brett Edwards Fotoğrafları

Portreler