Brett Pierce

Brett Pierce

Brett Pierce
Senarist, Yönetmen

Doğum Yeri: ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Birçok filminde kardeşi Drew T. Pierce ile birlikte çalışmıştır. The Wretched (2019), Deadheads (2011) ve Smush! A DeadHeads Short (2012) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 The Wretched
2012 Smush! A DeadHeads Short (Kısa Film)
2011 Deadheads
2003 Secrets of Fenville
2002 Dead/Undead (Video)

Yapımcı

2017 Shrinking Violet (Kısa Film)
2014 Old Hat (Kısa Film)
2011 Deadheads

Senaryo

2019 The Wretched
2012 Smush! A DeadHeads Short (Kısa Film)
2011 Deadheads

Oyuncu

2007 Koreatown
2005 Day of the Dead 2: Contagium (Video)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Davetsiz, The Wretched, 2019, Yönetmen, Senarist

Brett Pierce Fotoğrafları

Brett Pierce Haberleri

Portreler