Brian A. Miller

Brian A. Miller

Brian A. Miller
Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Doğum Yeri: ABD

ABD'li aktör, senarist ve yönetmen.

1982 yılında Kaliforniya Eyalet Üniversitesi Radyo-TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Reprisal (2018), Backtrace, Vice (2015), The Prince (2014) ve Officer Down (2015) gibi filmleriyle tanınmıştır. Sylvester Stallone, Bruce Willis, John Cusack, Jason Patric, James Woods, Matthew Modine ve Dave Bautista gibi ünlü oyuncularla çalıştı.

Filmografi

2018 Backtrace
2018 Çatışma
2015 Vice
2014 Prens
2014 The Outsider
2013 Officer Down
2011 House of the Rising Sun
2010 Caught in the Crossfire

Senaryo

2014 The Outsider
2011 All Things Fall Apart
2011 House of the Rising Sun
2010 Caught in the Crossfire

Oyuncu

2014 The Outsider
2011 House of the Rising Sun
2011 All Things Fall Apart
2010 Caught in the Crossfire
2009 Hit Squad (Kısa Film)
2006 Peter's Ordeal (Video)

Televizyon

2009 Chicken Chicken (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Brian A. Miller Fotoğrafları

Brian A. Miller Haberleri

Portreler