Brian Ferguson

Brian Ferguson

Brian Ferguson
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1980

Doğum Yeri: Glasgow, İskoçya

İskoç oyuncu.

Beats (2019), Line of Duty (2012) ve The Field of Blood (2011) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Beats
2018 In the Fall (Kısa Film)
2015 Imagine That (Kısa Film)
2013 Space Junk (Kısa Film)
2012 The Woods (Kısa Film)
2009 Voices (Kısa Film)
2008 The Prayer (Kısa Film)

Televizyon

2019 Elizabeth Is Missing (TV Filmi)
2018 Outlander
2017 Trust Me
2016 Line of Duty
2014 Dünya Savaşımız (Mini Dizi)
2013 The Field of Blood
2009 Doctors
2006 Still Game
2003 Overnite Express
2008 Taggart
2002 Rockface

Görev Aldığı Yapımlar

Brian Ferguson Fotoğrafları