Brian Kirk

Brian Kirk

Brian Kirk
Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1968

Doğum Yeri: Armagh, Kuzey İrlanda

Kuzey İrlandalı yönetmen.

Yönetmenliğini yaptığı Game of Thrones (2011), My Boy Jack (2007) ve Luther (2010) yapımlarıyla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 21 Bridges
2006 Middletown
2001 Do Armed Robbers Have Love Affairs? (Kısa Film)
1999 Gutwallops (Kısa Film)
1999 Billy and Zorba (Kısa Film)
1998 Baby Doll (Kısa Film)

Televizyon

2018 Hard Sun
2015 Penny Dreadful
2013 Rogue
2013 Gilded Lilys (TV Filmi)
2012 Luck
2011 Taht Oyunları
2011 Great Expectations (Mini Dizi)
2010 Boardwalk Empire
2010 Luther
2009 Dexter
2009 Father & Son (Mini Dizi)
2007 Brotherhood
2007 The Tudors
2007 The Riches
2007 My Boy Jack (TV Filmi)
2005 Murphy's Law
2005 Funland (Mini Dizi)
2004 Pulling Moves
2004 Donovan
2002 Any Time Now

Yapımcı

2009 Tehlikeli Tutkular

Görev Aldığı Yapımlar

Brian Kirk Fotoğrafları

Portreler