Brian Tyree Henry

Brian Tyree Henry

Brian Tyree Henry
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 31.03.1982

Doğum Yeri: Fayetteville, ABD

ABD'li oyuncu.

Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde (2018), Sokağın Dili Olsa (2018), Dul Kadınlar (2018) ve Hotel Artemis (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Bullet Train
2022 Cyrano
2021 Penceredeki Kadın
2021 Godzilla vs Kong
2021 Eternals
2020 The Outside Story
2020 Superintelligence
2019 Joker
2019 Gitmesine İzin Verme
2019 Child's Play: La poupée du mal
2018 Undercover: une histoire vraie
2018 Sokağın Dili Olsa
2018 Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde (Seslendirme)
2018 Mon âme soeur
2018 Hotel Artemis
2018 Dul Kadınlar
2018 Family
2017 İnsancıklar
2017 Crown Heights
2015 Des Porto Ricains à Paris
2014 My America

Televizyon

2020 The Great Work Begins. Scenes from Angels in America (TV Filmi)
2019 The Cold Open (Kısa Film)
2018 Room 104
2018 Drunk History
2018 BoJack Horseman (Seslendirme)
2018 Atlanta
2017 This Is Us
2017 Cinayetten Paçayı Kurtarmak
2017 Vice Principals
2014 The Knick
2013 Boardwalk Empire
2012 My America
2010 The Good Wife
2009 New York - Police judiciaire
2009 Last of the Ninth (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Brian Tyree Henry Fotoğrafları

Brian Tyree Henry Haberleri