Brian Welsh

Brian Welsh

Brian Welsh
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 10.08.1981

Doğum Yeri: Falkirk, İskoçya

İskoçyalı senarist ve yönetmen.

Beats (2019), In Our Name (2010) ve Glasgow Girls (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Beats
2016 The Rack Pack
2010 In Our Name
2009 Kin

Televizyon

2014 Glasgow Girls (TV Filmi)
2013 The Escape Artist (Mini Dizi)
2013 Mayday (Mini Dizi)
2011 Kara Ayna

Senaryo

2019 Beats
2010 In Our Name
2009 Kin

Televizyon

2014 Glasgow Girls (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Beats, 2018, Yönetmen, Senarist

Brian Welsh Fotoğrafları