Brianna Hildebrand

Brianna Hildebrand

Brianna Hildebrand
Oyuncu

Doğum Tarihi: 14.8.1996

Doğum Yeri: Teksas, ABD

ABD'li aktris.

Tam adı Brianna Caitlin Hildebrand'dır. Annie Undocumented adlı web dizisinde Jen ve 2016 yapımı Deadpool'da Negasonic Teenage Warhead rolleriyle tanınmıştır. Ayrıca First Girl I Loved filminde Sasha karakterini canlandırdı.

Filmografi

2018 Deadpool 2
2017 Tragedy Girls
2016 First Girl I Loved
2016 Deadpool
2015 Prism
2015 The Voice Inside (Kısa Film - Ayrıca Yapımcı)

Televizyon

2017 The Exorcist
2014 Annie Undocumented (Web Dizisi)

Görev Aldığı Yapımlar

Brianna Hildebrand Fotoğrafları

Brianna Hildebrand Haberleri

Portreler