Brigette Lundy-Paine

Brigette Lundy-Paine

Brigette Lundy-Paine
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.08.1994

Doğum Yeri: Dallas, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Brigette Renee Lundy-Paine'dir. The Glass Castle (2017), Atypical (2017) ve Skandal (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Bill & Ted Face the Music
2019 Skandal
2019 Fix (Kısa Film)
2018 Action Point
2017 The Glass Castle
2017 Eski Karım Evleniyor
2017 Küçülen Hayatlar
2016 Our Second First Date (Kısa Film)
2015 Irrational Man

Televizyon

2017 Atypical
2016 Margot vs. Lily (Mini Dizi)
2016 One Night Only: Lights Out (TV Filmi)
2015 One Bad Choice

Görev Aldığı Yapımlar

Brigette Lundy-Paine Fotoğrafları

Brigette Lundy-Paine Haberleri