Britt Robertson

Britt Robertson

Britt Robertson
Oyuncu

Doğum Tarihi: 18.1.1990

Doğum Yeri: Charlotte, ABD

ABD'li şarkıcı ve oyuncu.

Tam adı Brittany Leanna Robertson'dur. Growing Pains: Return of the Seavers (2004), Şamar Oğlanı (2007), Çığlık 4 (2011), Lux in Life Unexpected (2010) ve Gizli Çember (2011) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 A Mouthful of Air
2020 Aşka İnan
2019 Little Fig (Kısa Film)
2017 A Dog's Purpose
2017 Bu Dünyanın Dışında
2016 Mr. Church
2016 Jack Goes Home
2016 Özel Bir Gün
2015 Yarının Dünyası
2015 Seninle Bir Ömür
2014 İstediğini Sor
2014 Cake
2013 Süper Baba
2013 White Rabbit
2012 The First Time
2011 Video Girl
2011 Scream 4: Alternate Opening (Kısa Video)
2011 Çığlık 4
2011 Aile Ağacı
2010 Doğruluk mu Cesaret mi?
2010 Çömez: Acemi Şansı
2009 The Alyson Stoner Project (Video)
2009 Anneler ve Kızları
2008 İçten Gelen
2007 Şamar Oğlanı
2007 Frank
2006 Aileme Rağmen
2004 The Last Summer
2003 The Ghost Club
2003 One of Them (Video)

Televizyon

2019 For the People
2018 Rapunzel: Serüvenler (Seslendirme)
2017 Girlboss
2016 Casual
2014 Under the Dome
2012 Gizli Çember
2011 Life Unexpected
2010 Avalon High (TV Filmi)
2009 Three Rivers
2009 Law & Order: Criminal Intent
2008 The Tenth Circle (TV Filmi)
2008 Swingtown
2008 Law & Order: Special Victims Unit
2007 The Winner
2007 Kanıt Peşinde
2006 Women of a Certain Age (TV Filmi)
2006 Jesse Stone: Night Passage (TV Filmi)
2006 Freddie
2004 Tangled Up in Blue (TV Filmi)
2004 Growing Pains: Return of the Seavers (TV Filmi)
2001 Power Rangers Time Force
2000 Sheena

Yönetmen

2019 Little Fig (Kısa Film)

Yapımcı

2019 Little Fig (Kısa Film)

Senaryo

2019 Little Fig (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Britt Robertson Fotoğrafları

Britt Robertson Haberleri

Portreler


Vizyondakiler