Bronagh Waugh

Bronagh Waugh

Bronagh Waugh
Oyuncu

Doğum Tarihi: 6.10.1982

Doğum Yeri: Coleraine, Kuzey İrlanda

İrlandalı aktris ve senarist.

The Fall (2013), Yılbaşı Sürprizi (2017) ve Hollyoaks (1995) filmleriyle tanınmıştır. Stagecoach Theatre Arts'ta bir süre dans öğretmeni olarak çalıştı.

Filmografi

2018 Grace & Goliath
2018 Steel Country
2017 Heart Overheard (Kısa Film)
2017 Axis (Seslendirme)
2017 Yılbaşı Sürprizi
2008 Chains (Kısa Film)
2008 Miss Conception
2006 Fiddlers Walk

Televizyon

2018 Unforgotten
2016 Channel Zero
2016 Doğaüstü
2016 The Fall
2014 Holby City
2013 Hollyoaks
2012 Hollyoaks Later

Görev Aldığı Yapımlar

Bronagh Waugh Fotoğrafları

Portreler