Brooklynn Prince

Brooklynn Prince

Brooklynn Prince
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 4.5.2010

Doğum Yeri: Florida, ABD

ABD'li oyuncu.

The Florida Project (2017), Monsters at Large (2018) ve Robo-Dog: Airborne (2017) filmlerinde rol almıştır.

Filmografi

2020 The One and Only Ivan (Seslendirme)
2019 Colours (Kısa Film)
2020 The Turning
2019 Angry Birds Filmi 2 (Seslendirme)
2019 Lego Filmi 2
2018 Monsters at Large
2017 Great Performers: Horror Show (Kısa Video)
2017 The Florida Project
2017 Robo-Dog: Airborne

Yönetmen

2019 Colours (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Brooklynn Prince Fotoğrafları

Brooklynn Prince Haberleri