Bruce Altman

Bruce Altman

Bruce Altman
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.7.1955

Filmografi:
Entrika  (2012) 
Game Change  (2012)  
İlişki Durumu: Karmaşık  (2009)  
The Skeptic  (2009)  
Peter And Vandy  (2009)  
Şantaj  (2008)  
Recount  (2008)  
Champion Fill  (2007)  
Kaçış  (2006) 
Üçkağıtçılar  (2003)  
Çarpışma  (2002)  
Rituals And Resolutions  (1999)  
Aşkımın Hedefisin  (1998)  
To Gillian On Her 37th Birthday  (1996)  
Dear Diary  (1996)  White Mile  (1994)  
Rookie Of The Year  (1993)  
Mr. Jones  (1993)  
Bay Mükemmel (ı)  (1993)  
Glengarry Glen Ross  (1992)  
My New Gun  (1992)  
Regarding Henry  (1991)
 
Oyuncu Olduğu Diziler:
Damages  (2011) 
A Dog Race İn Alaska(1993)

Görev Aldığı Yapımlar

Bruce Altman Fotoğrafları

Bruce Altman Haberleri

Portreler