Bruno Sevilla

Bruno Sevilla

Bruno Sevilla
Oyuncu

Doğum Yeri: İngiltere

İngiliz aktör.

Les distàncies (2018), Diriliş Projesi (2016) ve Sweet Home (2015) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografisi

2019 Düzenbazlar
2018 El tutor
2018 Don Kişot'u Öldüren Adam
2018 Les distàncies
2017 No sé decir adiós
2017 Impulso (Kısa Film)
2016 Wild Oats
2016 Diriliş Projesi
2016 Volver a soñar (Kısa Film)
2015 Sweet Home
2015 Tercer grado
2014 10 Miles to Bisbee (Kısa Film)
2014 The Afterglow
2013 Anna
2013 Leaving Hotel Romantic
2013 Üç Düğün
2012 Dancing Dogs (Video)

Televizyon

2019 Hache
2016 Ebre, del bressol a la batalla
2016 This New World (Mini Dizi)
2015 Habitaciones cerradas (Mini Dizi)
2014 Borgia

Görev Aldığı Yapımlar

Bruno Sevilla Fotoğrafları

Bruno Sevilla Haberleri

Portreler