Bruno Todeschini

Bruno Todeschini

Bruno Todeschini
Oyuncu

Doğum Tarihi: 19.9.1962

Doğum Yeri: Val-de-Travers, İsviçre

Fransız asıllı İsviçreli aktör.

Genève'de bulunan L'école supérieure d'art dramatique'de okuyan Todeschini, 1986'da mezun olduktan sonra Patrice Chéreau'nun yönettiği Théâtre Nanterre-Amandiers'a katıldı. Son frère (2003), Va savoir (2001) ve 1 Journée (2007) filmleriyle tanınmıştır. Sophie Broustal'le evlidir ve bir çocuk babasıdır.

Filmografi

2017 Vous ne connaîtrez ni le jour ni l'heure (Kısa Film)
2017 Brava
2017 İsmail'in Hayaletleri
2017 Jalouse
2017 Par instinct
2016 7 Giorni
2016 La propera pell
2016 La vita possibile
2015 Papa lumière
2014 La cravate et le mur (Kısa Film)
2014 Kanunun Kuvveti
2013 Mary Queen of Scots
2012 Le nez dans le ruisseau
2011 Innocente (Kısa Film)
2011 Askin Renkleri
2011 Au cas où je n'aurais pas la palme d'or
2011 L'oiseau
2011 Ma compagne de nuit
2011 Switch
2010 Sortir (Kısa Film)
2010 Soap Opera in Wonderland (Kısa Film – Seslendirme)
2010 Orly
2009 La cantante de tango
2009 Lourdes
2009 Sois sage
2008 Bu Gece
2008 Le bruit des gens autour
2008 Unspoken
2007 Fin (Kısa Film)
2007 1 Journée
2007 Nessuna qualità agli eroi
2006 Parfum cerise (Kısa Film)
2006 7 ans
2006 La traductrice
2005 Le personnage (Kısa Film)
2005 Cavalcade
2005 Gentille
2005 La petite Jérusalem
2005 Un couple parfait
2005 Une aventure
2004 Pellis (Kısa Film)
2004 Sale hasard (Kısa Film)
2004 Agents secrets
2004 Le dernier jour
2003 Son frère
2002 Fleurs de sang
2002 Olgas Sommer
2002 Peau d'ange
2002 Une affaire privée
2002 Une employée modèle
2001 Avec tout mon amour
2001 Va savoir
2000 Bilinmeyen Kod
2000 Le libertin
2000 Quand on sera grand
1999 Civilisées
1998 Ceux qui m'aiment prendront le train
1997 Direct (Kısa Film)
1997 Flammen im Paradies
1997 Francorusse
1997 Territorio Comanche
1996 Oranges amères
1995 À cran
1995 Haut bas fragile
1994 La reine Margot
1994 Petits arrangements avec les morts
1993 Dracula mon amour (Kısa Film)
1993 Couples et amants
1993 Fanfan
1993 Le nombril du monde
1993 Mensonge
1993 Sevdigim Mevsim
1992 La sentinelle
1991 Rien que des mensonges
1991 Sans un cri
1990 Outremer
1987 Hôtel de France
1986 Le caviar rouge

Televizyon

2017 Paris etc
2017 Private Banking (Mini Dizi)
2016 Capitaine Marleau
2015 Nicolas Le Floch
2015 La vie devant elles
2013 Odysseus
2013 3 Femmes en colère (TV Filmi)
2013 Le métis de Dieu (TV Filmi)
2013 Les déferlantes (TV Filmi)
2012 Antigone 34
2012 Bankable (TV Filmi)
2012 La main passe (TV Filmi)
2011 Longue peine (TV Filmi)
2011 Pasteur, l'homme qui a vu (TV Filmi)
2010 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle
2010 10 (Mini Dizi)
2009 Myster Mocky présente (Kısa TV Dizisi)
2009 Hors du temps (TV Filmi)
2009 Sous un autre jour (TV Filmi)
2008 Corps perdus (TV Filmi)
2008 Voici venir l'orage... (Mini Dizi)
2007 Dans l'ombre du maître (TV Filmi)
2007 Opération Turquoise (TV Filmi)
2007 Poison d'avril (TV Filmi)
2006 Petits meurtres en famille (Mini Dizi)
2005 Les enquêtes d'Éloïse Rome
2005 Vénus & Apollon
2005 Un amour à taire (TV Filmi)
2005 Les rois maudits (Mini Dizi)
2004 Bonhomme de chemin (TV Filmi)
2004 Caution personnelle (TV Filmi)
2004 Quand la mer se retire (TV Filmi)
2003 De soie et de cendre (TV Filmi)
2003 Les enfants de Charlotte (TV Filmi)
2002 Le juge est une femme
2002 L'amour interdit (TV Filmi)
2002 Le miroir d'Alice (TV Filmi)
2001 À bicyclette (TV Filmi)
2001 La juge Beaulieu (TV Filmi)
2001 Le temps perdu (TV Filmi)
2001 Les semailles et les moissons (Mini Dizi)
2000 Vertiges
2000 Piège en haute sphère (TV Filmi)
1997 Marion du Faouët (TV Filmi)
1997 Un impossible amour (TV Filmi)
1996 L'histoire du samedi
1996 Maigret
1995 Cycle Simenon
1995 La grande collection
1995 Facteur VIII (TV Filmi)
1995 L'enfant en héritage (TV Filmi)
1994 Les enfants du faubourg (TV Filmi)
1993 Julie Lescaut
1991 Chronique d'une fin d'après-midi (TV Filmi)
1990 Hamlet (TV Filmi)
1990 Ivanov (TV Filmi)
1989 Le conte d'hiver (TV Filmi)
1987 Cinéma 16
1986 Série noire

Görev Aldığı Yapımlar

Bruno Todeschini Fotoğrafları

Bruno Todeschini Haberleri