Bryan Batt

Bryan Batt

Bryan Batt
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.3.1963

Doğum Yeri: New Orleans, ABD

ABD'li oyuncu.

Mad Men (2007), 12 Yıllık Esaret (2013) ve Jeffrey (1995) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Night Teeth
2021 American Reject
2020 Don't Look Back
2019 Raceland (Kısa Film)
2019 I Hate Kids
2019 Easy Does It
2019 Darlin'
2019 Ambition
2018 Korku Masalları 2 (Video)
2018 Düzenbazlar Kulübü
2017 Wiener Dog Internationals
2017 Mississippi Murder
2017 Sam
2016 The Book of Love
2016 Po
2016 LBJ
2016 Abattoir
2015 Uçkur
2015 The Palooka (Kısa Film)
2015 Socialwerk (Kısa Film)
2015 Gücün Bedeli
2013 Shelly, champion à 4 pattes
2013 Robin Hood'un Son Macerası
2013 JFK Suikastı
2013 B-Side
2013 12 Yıllık Esaret
2011 Nine Lives: A Musical Adaptation Live
2011 Brawler
2009 Matrak adamlar
2005 Alma and King Noah's Court (Video)
1999 Hit and Runway
1997 Kiss Me, Guido
1995 Jeffrey

Televizyon

2020 Blacklist
2019 Simpson Ailesi (Seslendirme)
2019 Kent Masalları
2019 Eastsiders
2018 Muhteşem Bayan Maisel
2016 Untitled Strauss-Schulson Fogel Pilot (TV Filmi)
2016 NCIS: Nouvelle-Orléans
2016 NCIS: Enquêtes spéciales
2016 Scream
2011 New York - Section criminelle
2010 Ugly Betty
2009 Ghost Whisperer
2009 Mad Men
2004 Rescue me, les héros du 11 septembre
1997 As the World Turns

Görev Aldığı Yapımlar

Bryan Batt Fotoğrafları

Portreler