Bryan Buckley

Bryan Buckley

Bryan Buckley
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 3.9.1963

Doğum Yeri: Massachusetts, ABD

Amerikan reklam ve film yönetmeni, yapımcı ve senarist.

Filmografi

Yönetmen Olarak

2017 Somali Korsanları
2015 The Bronze
2013 Xbox: Xbox One Invitation (TV Special)
2013 Football on Your Phone: Manning Brothers Music Video (Video Kısa Film)
2012 Asad (Kısa Film)
2010 No Autographs (Kısa Belgesel)
2010 Hotel Hell Vacation (Video Kısa Film)
2008 Doghouse (Video Kısa Film)
2008 New Family (Video Kısa Film)
2004 The Wake-up Caller (Kısa Film)
2004 Krug (Kısa Film)
1999 New Jersey Turnpikes

Senarist Olarak

2017 Somali Korsanları
2012 Asad (Kısa Film)
2004 The Wake-up Caller (Kısa Film)
2004 Krug (Kısa Film)

Yapımcı Olarak

2017 Somali Korsanları
2015 The Bronze
2012 First Impressions (Kısa Film)
2012 Asad (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Bryan Buckley Fotoğrafları

Bryan Buckley Haberleri

Portreler