Bryan Singer

Bryan Singer

Bryan Singer
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 17.9.1965

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Bryan Jay Singer'dır. X-Men (2000), Süperman Dönüyor (2006), Olağan Süpheliler (1995) ve X-Men: Geçmiş Günler Gelecek (2014) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Broadway 4D
2018 Bohemian Rhapsody
2016 X-Men: Apocalypse
2014 X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2013 Dev Avcısı Jack
2008 Operasyon Valkyrie
2006 Superman Dönüyor
2003 X-Men 2
2000 X-Men
1998 Ölümcül Sır
1995 Olağan Şüpheliler
1993 Medya Kurbanları
1988 Lion's Den (Kısa Film)

Televizyon

2017 The Gifted
2015 Battle Creek
2012 Mockingbird Lane
2007 Football Wives (TV Filmi)
2004 Doktor House

Yapımcı

2018 Broadway 4D
2018 Bohemian Rhapsody
2016 X-Men: Apocalypse
2016 Out of the Village (Kısa Film)
2014 X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 The Taking
2014 My Eleventh
2013 uwantme2killhim?
2013 Ronny & i (Kısa Film)
2013 Dev Avcısı Jack
2011 X-Men: Birinci sınıf
2011 Vito (Belgesel)
2009 X-Men Baslangıç: Wolverine
2008 Operasyon Valkyrie
2007 Trick 'r Treat
2007 Color Me Olsen (Kısa Film)
2006 Superman Dönüyor
2003 X-Men 2
1998 Ölümcül Sır
1998 Burn
1995 Olağan Şüpheliler
1993 Medya Kurbanları
1988 Lion's Den (Kısa Film)

Televizyon

2018 Legion
2018 The Gifted
2015 Battle Creek
2014 Spooked
2014 Black Box
2013 H+
2012 Mockingbird Lane
2012 Doktor House
2009 Dirty Sexy Money
2008 Valkyrie: The Plot to Kill Hitler (Belgesel Film)
2007 Football Wives (TV Filmi)
2006 Look, Up in the Sky! The Amazing Story of Superman (Belgesel)
2006 The Science of Superman (Belgesel Film)
2005 Bermuda Seytan Üçgeni (Mini Dizi)

Senaryo

2016 X-Men: Apocalypse
2011 X-Men: Birinci sınıf
2006 Superman Dönüyor
2003 X-Men 2
2000 X-Men
1993 Medya Kurbanları
1988 Lion's Den (Kısa Film)

Televizyon

2005 Bermuda Seytan Üçgeni (Mini Dizi)

Oyuncu

2014 X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2003 X-Men 2
2002 Uzay Yolu: Nemesis
1988 Lion's Den (Kısa Film)

Televizyon

2011 Direct Effect
2010 30-Second Bunny Theatre
2005 Doktor House

Görev Aldığı Yapımlar

Bryan Singer Fotoğrafları

Bryan Singer Haberleri