Bryce Dallas Howard

Bryce Dallas Howard

Bryce Dallas Howard
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 2.3.1981

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li aktris. 

En bilinen filmleri M. Night Shyamalan'ın yönettiği Sudaki Kız ve Köy ile birlikte Gwen Stacy rolünde yer aldığı Spider-Man 3'tür. 

Oyuncu bir aileden gelen Los Angeles, California'da doğmuştur. Aktör ve Oscar ödüllü yönetmen Ron Howard'ın ve yazar Cheryl Alley'in kızıdır. Büyükbabası oyuncu Rance Howard ve amcası aktör Clint Howard'dır. Vaftiz babası ise aktör Henry Winkler'dır.

2006 yılından bu yana aktör Seth Gabel ile evlidir.

Filmografi

2021 Jurassic World 3
2019 Rocketman
2019 A Dog's Way Home (Seslendirme)
2018 Jurassic World: Fallen Kingdom
2017 McLaren (Belgesel)
2016 Pete ve Ejderhası
2016 Altın
2015 Jurassic World
2015 Pant Suits (Kısa Film)
2015 Solemates (Kısa Film)
2014 The Hug (Kısa Video)
2012 The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2
2011 Duyguların Rengi
2011 Şansa Bak
2010 Despair (Kısa Film)
2010 The Twilight Saga: Eclipse
2010 Hereafter
2009 Terminator Salvation
2008 Good Dick
2008 The Loss of a Teardropp Diamond
2007 Spider-Man 3
2006 As You Like It
2006 Lady in the Water
2006 Orchids (Kısa Film)
2005 Manderlay
2004 Book of Love
2004 The Village
2001 A Beautiful Mind
2000 How the Grinch Stole Christmas
1995 Apollo 13
1989 Parenthood

Televizyon

2016 Black Mirror
2014 HitRecord on TV
2013 Call Me Crazy: A Five Film (TV Filmi)
2009 Family Guy (Seslendirme)

Video Oyunları (Seslendirme)

2018 Jurassic World Evolution
2015 Lego Jurassic World
2015 Lego Dimensions

Yönetmen

2015 Solemates (Kısa Film)
2013 M83: Claudia Lewis (Kısa Video)
2011 When You Find Me (Kısa Film)
2006 Orchids (Kısa Film)

Televizyon

2013 Vanity Fair: Decades (Mini Belgesel Dizi)
2013 Call Me Crazy: A Five Film (TV Filmi)

Senaryo

2015 Solemates (Kısa Film)
2006 Orchids (Kısa Film)

Yapımcı

2011 Restless

Görev Aldığı Yapımlar

Bryce Dallas Howard Fotoğrafları

Bryce Dallas Howard Haberleri