Buğra Kekik

Buğra Kekik

Buğra Kekik
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 2.3.1988

Doğum Yeri: Mersin, Türkiye

Türk senarist ve yönetmen.

Sektöre kısa filmler çekerek adım attı. İlk kısa filmi ise 2008 yılı yapımı Eylül'dür. 2013 yılında ise Geçmişin İzleri, Oktan Sebepler, Öğrenci Evi ve İlişki Durumu dizilerinin senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendi. İlk uzun metraj çalışması ise 2018 yılı yapımı 8 (Sekiz) filmidir.

Filmografi

Yönetmen

2020 Ceberruh
2019 Mühr-ü Cin
2018 8 (Sekiz)

Kısa Film

2017 Muhatara
2016 Soluk
2016 Hangimiz Deli
2015 Üçümüz
2015 Üç Harfli Aşk
2014 Çare-Sizlik
2014 Benim Öyküm
2014 9 Aylık
2012 Elimin Tersi
2012 Ebenizin Sekiz Günü
2012 Akrep ile Yelkovan
2011 Sonuç
2011 Bi Mektup
2010 18'e 1 Kala
2009 Hoşçakal Aşk
2008 Eylül

Televizyon

2016 Öğrenci Halleri
2014 İşsiz Ada
2014 1E 4K
2013 İlişki Durumu
2013 Öğrenci Evi
2013 Oktan Sebepler
2013 Geçmişin İzleri

Senaryo

2020 Ceberruh
2019 Mühr-ü Cin
2018 8 (Sekiz)

Kısa Film

2017 Muhatara
2016 Soluk
2016 Hangimiz Deli
2015 Üçümüz
2015 Üç Harfli Aşk
2014 Çare-Sizlik
2014 Benim Öyküm
2014 9 Aylık
2012 Elimin Tersi
2012 Ebenizin Sekiz Günü
2012 Akrep ile Yelkovan
2011 Sonuç
2011 Bi Mektup
2010 18'e 1 Kala
2009 Hoşçakal Aşk
2008 Eylül

Televizyon

2016 Öğrenci Halleri
2014 İşsiz Ada
2014 1E 4K
2013 İlişki Durumu
2013 Öğrenci Evi
2013 Oktan Sebepler

Görev Aldığı Yapımlar

Buğra Kekik Fotoğrafları

Buğra Kekik Haberleri