Bülent Çetinaslan

Bülent Çetinaslan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.05.1974

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Oyunculuğun yanı sıra mankenlik ve fotomodellik yapmaktadır.

İlköğretim ve lise öğrenimini Ankara'da tamamladı. 12 yıl boyunca çeşitli takımlarda profesyonel voleybol oynadı. Oyunculuk eğitimine Ayla Algan ile başladı. Daha sonra Kenter Tiyatrosu'nda eğitimine devam etti.

Filmografisi

  • Arka Sıradakiler Umut, 2011
  • Öğretmen Kemal, 2010
  • Dersimiz Atatürk, 2009
  • Arka Sıradakiler, 2007
  • Duvar, 2007
  • Acı Hayat, 2005
  • Melekler Adası, 2004
  • Çiçek Taksi, 1995

Görev Aldığı Yapımlar

Bülent Çetinaslan Fotoğrafları

Bülent Çetinaslan Haberleri