Bülent Emrah Parlak

Bülent Emrah Parlak

Bülent Emrah Parlak
Oyuncu

Doğum Tarihi: 8.5.1979

Doğum Yeri: Tunceli, Türkiye

Türk tiyatro ve dizi oyuncusu.

Kendisi aslen Elazığ Karakoçan'lıdır fakat çocukluğunun bir kısmı Ankara'da geçmiştir. 2002 yılında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümündeki eğitimini yarım bırakıp Haliç Üniversitesi Konservatuvar Fakültesi Tiyatro bölümünü bitirdi. 2004 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi Atölye oyuncularına katıldı. 2005-2006 yıllarında BKM Mutfak'ta sahnelenen 'Sizinkiler' adlı çocuk oyununda rol aldı. 2015 yılında Burcu Gönder ile evlenmiştir.

Filmografisi

2018 Eski Köye Yeni Adet
2017 Tatlım Tatlım
2015 Git Başımdan
2012 Mutlu Aile Defteri
2012 F Tipi Film
2009 Neşeli Hayat
2007 Mavi Gözlü Dev
2005 Organize İşler

Televizyon

2016 Familya
2016 Aşk Laftan Anlamaz
2015 Komedi Türkiye
2015 Eğlendirme Dairesi
2014 Ankara'nın Dikmeni
2013 Bir Yastıkta
2011 Aşağı Yukarı Yemişliler (Ayrıca Senarist)
2010 Çok Güzel Hareketler Bunlar
2007 Gönül Salıncağı
2006 Bir Demet Tiyatro
2005 Kapıları Açmak
2005 Hırsız Polis
2004 Ruhun Labirentleri
2003 Kurtlar Vadisi

Görev Aldığı Yapımlar

Bülent Emrah Parlak Fotoğrafları

Bülent Emrah Parlak Haberleri