Bülent Şakrak

Bülent Şakrak

Bülent Şakrak
Oyuncu

Doğum Tarihi: 22.8.1977

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Oyunculuk yapmaya 1996 yılında Kartal Sanat İşliği Tiyatrosu'nda gençlik ve çocuk oyunlarında rol alarak başladı. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü'ne girdi. Kartal Sanat İşliği Tiyatrosu'nun ardından Müjdat Gezen Tiyatrosu ve Yayla Sanat Merkezi Tiyatrosu'nda çalışan oyuncu 2004 yılından beri Kent Oyuncuları'nın kadrosunda yer almaktadır.

TV'de ilk kez 1996 yılında Bizim Aile dizisiyle ve sinemada ise 2000 yılında Halk Çocuğu filmiyle yer almıştır.

Filmografi

2020 Acı Kiraz
2015 Yaktın Beni
2015 Son Mektup
2015 5 Dakkada Değişir Bütün İşler
2014 İksir: Dedemin Sırrı
2014 Çilek
2014 Yapışık Kardeşler
2014 Bir Kadın Bir Erkek Bir Düğün
2012 Çakallarla Dans: Hastasıyız Dede
2011 Ay Büyürken Uyuyamam
2010 Sessiz Çocuklar
2010 Eyyvah Eyvah
2010 72. Koğuş
2009 Melekler ve Kumarbazlar
2009 Abimm
2008 Süper Ajan K9
2008 Muro - Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine
2006 Ona Melek Deme (Kısa Film)
2006 Arabalar (Seslendirme)
2002 Sır Çocukları
2000 Halk Çocuğu

Televizyon

2018 Dudullu Postası
2016 Hangimiz Sevmedik
2015 Komedi Türkiye (TV Programı)
2015 Ayrılsak da Beraberiz
2014 Çiçek
2014 Aşkın Kanunu
2013 Arka Sokaklar
2012 Son Yaz Balkanlar 1912
2012 2 Yaka Bir İsmail
2011 İzmir Çetesi
2011 Yıldız Masalı
2009 Küçük Kadınlar
2008 Gece Gündüz
2007 Zeliha'nın Gözleri
2008 Kurtlar Vadisi Pusu
2007 Güzel Günler
2008 Eşref Saati
2006 Karınca Yuvası
2005 Sensiz Olmuyor
2005 Kısmet
2004 Beni Bekledinse (TV Filmi)
2006 Sihirli Annem
2002 İki Arada
2002 Pembe Patikler
2002 Kınalı Kar
2002 Kumsaldaki İzler
2001 Bizim Aile
2001 Yılan Hikayesi

Görev Aldığı Yapımlar

Bülent Şakrak Fotoğrafları

Bülent Şakrak Haberleri

Portreler


Vizyondakiler