Bülent Seyran

Bülent Seyran

Bülent Seyran
Oyuncu

Doğum Tarihi: 22.2.1976

Doğum Yeri: Berlin, Almanya

Türk tiyatro, sinema, dizi ve reklam oyuncusu.

1976 yılında Almanya'da doğdu. Tiyatroya 1992 yılında İzmir Konak Belediye Tiyatrosu'nda kursiyer olarak başladı. Konak Belediye Tiyatrosunda çeşitli oyunlarda oynadıktan sonra, farklı tiyatrolarda oyunculuğa devam etti.

1997 yılında İstanbul'a geldi. Akademi İstanbul oyunculuk bölümünü bitirdi. Çeşitli dizilerde ve tiyatro oyunlarında oynadı.

2010-2011 yıllarında yayınlanan Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde canlandırdığı Rahmi karakteriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Zerk
2015 Yusuf ve Yusuf
2012 Sıkıysa Yakala
2012 Berlin Kaplanı
2010 Sihirbazın Çırağı (Seslendirme)
2010 Eyyvah Eyvah
2006 Kısık Ateşte 15 Dakika
2004 Hırsız Var!
2003 Mustafa Hakkında Herşey

Televizyon

2018 Kalbimin Sultanı
2016 Tatlı İntikam
2015 Mutlu Ol Yeter
2014 Üç Arkadaş
2014 Ne Diyosuun!
2013 Aldırma Gönül
2012 Annem Uyurken
2011 Fatmagül'ün Suçu Ne?
2008 Derman
2007 İstiklal: Akbaş Baskını (TV Filmi)
2007 Selena
2005 Ters Köşe
2005 Cemalim (TV Filmi)
2005 Ateşli Topraklar
2004 Metro Palas
2004 Mavi Rüya
2004 Kalp Gözü
2004 Avrupa Yakası
2003 Patron Kim
2003 Melek
2002 Asmalı Konak
2001 Babam ve Biz

Görev Aldığı Yapımlar

Bülent Seyran Fotoğrafları

Bülent Seyran Haberleri