Burak Çevik

Burak Çevik

Burak Çevik
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 12.5.1993

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk senarist, yapımcı ve yönetmen.

Şişli Terakki Lisesi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi mezunudur. İlk gösterimi 68. Berlin Uluslararası Film Festivali kapsamında gerçekleştirilen Tuzdan Kaide filmi ile tanınmaktadır.

Filmografi

Yönetmen Olarak

2018 Tuzdan Kaide
2010 Beklerken (Kısa Film)

Senarist Olarak

2018 Tuzdan Kaide
2017 Meteorlar
2010 Beklerken (Kısa Film)

Yapımcı Olarak

2018 Alex (Kısa Film)
2018 Tuzdan Kaide
2017 Meteorlar
2010 Beklerken (Kısa Film)

Oyuncu Olarak

2013 Zaiyat

Görev Aldığı Yapımlar

Burak Çevik Fotoğrafları

Burak Çevik Haberleri

Portreler