Burak Çevik

Burak Çevik

Burak Çevik
Kurgu, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 12.5.1993

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Şişli Terakki Lisesi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi mezunudur. İlk gösterimi 68. Berlin Uluslararası Film Festivali kapsamında gerçekleştirilen Tuzdan Kaide filmi ile tanınmaktadır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Aidiyet
2018 Tuzdan Kaide
2010 Beklerken (Kısa Film)

Senaryo

2019 Aidiyet
2018 Tuzdan Kaide
2017 Meteorlar
2010 Beklerken (Kısa Film)

Yapımcı

2019 Aidiyet
2019 Alex (Kısa Film)
2018 Kadir (Kısa Film)
2018 Tuzdan Kaide
2017 Meteorlar
2010 Beklerken (Kısa Film)

Oyuncu

2013 Zaiyat

Görev Aldığı Yapımlar

  • Aidiyet, Belonging, 2019, Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Kurgu
  • Tuzdan Kaide, 2018, Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Burak Çevik Fotoğrafları

Burak Çevik Haberleri

Portreler