Burak Kuka

Burak Kuka

Burak Kuka
Yönetmen

Doğum Tarihi: 16.6.1978

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk yönetmen.

Adanalı (2008), Alemin Kralı (2011), Yeni gelin (2018) ve Masal Şatosu: Sihirli Davet (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Masal Şatosu: Sihirli Davet
2015 Can Tertip

Televizyon

2018 Yeni Gelin
2016 Hayat Bazen Tatlıdır
2013 Salih Kuşu
2013 Altındağlı
2011 Alemin Kralı
2008 Adanalı
2006 Selena

Görev Aldığı Yapımlar

Burak Kuka Fotoğrafları

Burak Kuka Haberleri