Burcu Gönder Parlak

Burcu Gönder Parlak

Burcu Gönder Parlak
Oyuncu

Doğum Tarihi: 7.2.1983

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu. 

2001 yılında İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler Fakültesi’ne girdi. Aynı sene İstanbul Üniversitesi Talebe Kültür Merkezi tiyatro topluluğuna katıldı. 2 sene eğitim gördükten sonra 2003'te Ayışığı Sanat Hanesi tiyatro grubuna katıldı ve Tuncer Cücenoğlu’nun Çıkmaz Sokak isimli oyununda rol aldı. 2004 senesinde Beşiktaş Kültür Merkezi Atölye oyuncularına katıldı. 2007'de Bir Demet Tiyatro isimli dizide rol aldı. 2009 yapımı Neşeli Hayat ve 2013 yapımı Hükümet Kadın filmlerinde rol aldı. BKM kadrosunda beraber çalıştığı Bülent Parlak ile Kasım 2015 tarihinde 8 yıllık süren birlikteliğini evlilikle sonlandırdı.

Filmografi

2020 Dedem: Bir Aile Kahramanı
2018 Eski Köye Yeni Adet
2013 Hükümet Kadın 2
2012 Hükümet Kadın
2009 Neşeli Hayat

Televizyon

2018 Ağlama Anne
2016 Geldim Gördüm Güldüm Show
2015 Eğlendirme Dairesi
2014 Analı Oğullu
2011 Aşağı Yukarı Yemişliler
2010 Çok Güzel Hareketler Bunlar
2006 Bir Demet Tiyatro

Görev Aldığı Yapımlar

Burcu Gönder Parlak Fotoğrafları

Portreler