Burcu Karakaya

Burcu Karakaya

Burcu Karakaya
Oyuncu

Doğum Tarihi: 8.6.1989

Doğum Yeri: Malatya, Türkiye

Türk oyuncu.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Medya ve İletişim bölümü mezunudur. İlk kez 2004 yılında Haziran Gecesi isimli dizide rol alarak oyunculuk yapmaya başlamıştır. Elif (2014), Milat (2014), Hayatımın Aşkı (2016) ve Yasak Elma (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır. 2020 yılı yapımı Tam Kafadan - Karavana filmi rol aldığı ilk uzun metraj yapımdır.

Filmografi

2020 Tam Kafadan - Karavana

Televizyon

2018 Yasak Elma
2016 Hayatımın Aşkı
2015 Milat
2015 Aşk Zamanı
2014 Elif
2013 Tozlu Yollar
2011 İzmir Çetesi
2011 Yıllar Sonra
2010 Maskeli Balo
2010 Kirli Beyaz
2008 İpsiz Recep
2007 Elveda Derken
2004 Haziran Gecesi

Görev Aldığı Yapımlar

Burcu Karakaya Fotoğrafları

Portreler