Burcu Özberk

Burcu Özberk

Burcu Özberk
Oyuncu

Doğum Tarihi: 12.12.1989

Doğum Yeri: Eskişehir, Türkiye

Türk dizi ve tiyatro oyuncusu.

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunu olan Özberk, ilk ekran deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşamıştır, bu dizide canlandırdığı Huricihan Sultan karakteri ile beğeni kazanmıştır.

Güneşin Kızları dizisindeki Nazlı Yılmaz karakteri hayatının dönüm noktası olmuştur. Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de Sade Quills ve Woyzeck Masalı oyunlarda rol almıştır.

Şu an TRT1'de yayınlanan Aslan Ailem dizisinde Burcu karakterini canlandırmaktadır.

Filmografi

2017 Direniş Karatay

Televizyon

2017 Badem Şekeri 1 (TV Filmi)
2017 Aslan Ailem
2016 Şahane Damat
2015 Güneşin Kızları
2012 Muhteşem Yüzyıl

Tiyatro

Aşk Aptalı
Marquis de Sade Quills
Woyzeck Masalı
Küçük Burjuvalar
Ayyar Hamza
Macbeth Abla
Kuş Bakışı Kabare
Kırmızı Başlıklı Kız
Yol Arkadaşlar

Ödülleri

2016 11. Makinistanbul Medya, Sanat ve Spor Ödülleri - Sosyal Medyada Yılın En Sevilen Ünlü İsmi

Görev Aldığı Yapımlar

Burcu Özberk Fotoğrafları

Burcu Özberk Haberleri

Portreler