Burn Gorman

Burn Gorman

Burn Gorman
Oyuncu

Doğum Tarihi: 4.1.1974

Filmografi
Pasifik Savaşı  (2013)  
Medyum  (2012)  
Johnny English´in Dönüşü  (2011)  
Cemetery Junction  (2010)  
Uğultulu Tepeler (ı)  (2009)  
Oxford Cinayetleri  (2008)  
Marple: Ordeal By Innocence  (2007)  
Bir Dilim Suç  (2005)  Sağdıç  (2005)
 
Oyuncu Olduğu Diziler 
Spies of Warsaw Sezon 1  (2013)  
Torchwood  (2008)  
Torchwood  (2007) 

Görev Aldığı Yapımlar

Burn Gorman Fotoğrafları

Burn Gorman Haberleri

Portreler