Burt Reynolds

Burt Reynolds

Burt Reynolds
Oyuncu

Doğum Tarihi: 11.2.1936

Doğum Yeri: Michigan, ABD

Burton Leon Reynolds, Jr.[1] (d. 11 Şubat 1936) ABD'li (Cherokee) sinema ve televizyon oyuncusu.

Reynolds, Deliverance 'da Lewis Medlock, The Longest Yard 'da Paul Crewe, Smokey and the Bandit 'de Bo 'Bandit' Darville, The Cannonball Run 'da J.J. McClure ve Boogie Nights filminde Jack Horner rolleriyle hafızalarda yer etti. 1990'dan fazla film ve 300'den fazla TV dizisi bölümünde göründü. 1978-1982 yılları arasında listelerde bir numara olmasını korudu.[2]

Filmografi

Yıl   Film   Rol   Notlar
1961   Angel Baby   Hoke Adams  
Armored Command   Skee    
1965   Operation C.I.A.   Mark Andrews    
1966   Navajo Joe   Joe    
1969   100 Rifles   Yaqui Joe Herrera    
Sam Whiskey   Sam Whiskey    
Impasse   Pat Morrison    
Shark!   Caine    
1970   Skullduggery   Douglas Temple    
1972   Deliverance   Lewis Medlock    
Fuzz   Det. Steve Carella    
Everything You Always Wanted to Know About Sex* (*But Were Afraid to Ask) (film)|Everything You Always Wanted to Know About Sex (But Were Afraid to Ask)   Sperm Switchboard Chief   kameo rol
1973   Shamus   Shamus McCoy    
White Lightning   Gator McKlusky    
The Man Who Loved Cat Dancing   Jay Grobart    
1974   The Longest Yard   Paul Crewe    
1975   At Long Last Love   Michael Oliver Pritchard III    
W.W. and the Dixie Dancekings   W.W. Bright    
Lucky Lady   Walker Ellis   şarkı performansı
Hustle   Lieutenant Phil Gaines   aynı zamanda yapımcılık
1976   Silent Movie   kendisi   kameo rol
Gator   Gator McKlusky   aynı zamanda yönetmen
Nickelodeon   Buck Greenway    
1977   Smokey and the Bandit   Bo 'Bandit' Darville    
Semi-Tough   Billy Clyde Puckett    
1978   The End   Wendell Sonny Lawson   aynı zamanda yönetmen
Hooper   Sonny Hooper   aynı zamanda yapımcılık
1979   Starting Over   Phil Potter    
1980   Rough Cut   Jack Rhodes    
Smokey and the Bandit II   Bo 'Bandit' Darville    
1981   The Cannonball Run   J.J. McClure    
Paternity   Buddy Evans    
Sharky's Machine   Sgt. Tom Sharky   aynı zamanda yönetmen
1982   The Best Little Whorehouse in Texas   Şerif Ed Earl Dodd   şarkı performansı
Best Friends   Richard Babson    
1983   Stroker Ace   Stroker Ace    
Smokey and the Bandit Part 3   The Real Bandit/ Bo 'Bandit' Darville   kameo rol
The Man Who Loved Women   David Fowler    
1984   Cannonball Run II   J.J. McClure    
City Heat   Mike Murphy    
1985   Southern Voices, American Dreams   kendisi   belgesel
Stick   Ernest 'Stick' Stickley   aynı zamanda yönetmen
1986   Uphill All the Way   kendisi   cameo rol
Sherman's March   kendisi   belgesel
Heat   Mex    
1987   Malone   Richard Malone    
1988   Rent-A-Cop   Tony Church    
Switching Channels   John L. Sullivan IV    
1989   Physical Evidence   Joe Paris    
Breaking In   Ernie Mullins    
All Dogs Go to Heaven   Charlie B. Barkin   seslendirme ve şarkı performansı
1990   Modern Love   Albay Frank Parker    
1992   The Player   kendisi   kameo rol
1993   Cop and a Half   Nick McKenna    
1994   A Century of Cinema   kendisi   belgesel
1995   The Maddening   Roy Scudder    
1996   Frankenstein and Me   Les Williams    
Citizen Ruth   Blaine Gibbons    
Striptease   Kongre üyesi David Dilbeck    
Mad Dog Time   'Wacky' Jacky Jackson    
1997   Meet Wally Sparks   Lenny Spencer    
Bean (film)   General Newton    
Boogie Nights   Jack Horner    
1998   Crazy Six   Dakota    
Hard Time   Det. Logan McQueen    
1999   Waterproof   Eli Zeal    
The Hunter's Moon   Clayton Samuels    
Pups   Daniel Bender    
Big City Blues   Connor   aynı zamanda yardımcı yapımcı
Stringer   Wolko    
Mystery, Alaska   Judge Walter Burns    
2000   The Crew   Joey 'Bats' Pistella    
The Last Producer   Sonny Wexler   aynı zamanda yönetmen
2001   Driven   Carl Henry    
Tempted   Charlie LeBlanc    
Hotel (2001 film)   Flamenco Manager    
The Hollywood Sign   Kage Mulligan    
Auf Herz und Nieren   Banko   Alman filmi
2002   Snapshots   Larry Goldberg    
Time of the Wolf   Archie McGregor    
2003   The Librarians   Irish    
4th and Life   Anlatıcı   belgesel
Gumball 3000: The Movie   kendisi   seslendirme
2004   Without a Paddle   Del Knox    
2005   The Longest Yard   Koç Nate Scarborough    
The Dukes of Hazzard   Jefferson Davis 'Boss' Hogg    
Legend of Frosty the Snowman   Anlatıcı   seslendirme
2006   Cloud 9   Billy Cole    
End Game   General Montgomery    
Forget About It   Sam LeFleur    
Grilled   Goldbluth    
Broken Bridges   Jake Delton    
2007   Randy and the Mob   Elmore Culpepper    
In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale   Kral Konreid    
2008   Deal   Tommy Vinson    
Delgo   Delgo'nun babası   seslendirme
2009   A Bunch of Amateurs   Jefferson Steel    
2010   Not Another Not Another Movie   C.J. Waters    
Burn Notice   Paul Anderson    
2011   Reel Love   Wade Whitman   TV filmi
Saints Row: The Third   Kendisi   video oyunu
2012   Archer   Kendisi   seslendirme

Görev Aldığı Yapımlar

Burt Reynolds Fotoğrafları

Burt Reynolds Haberleri

Portreler


Vizyondakiler