Byron Howard

Byron Howard

Byron Howard
Yönetmen

Doğum Tarihi: 26.12.1968

Doğum Yeri: Misawa, Japonya

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Byron P. Howard'dır. Zootropolis: Hayvanlar Şehri (2016), Karmakarışık (2010) ve Bolt (2008) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2016 Zootropolis: Hayvanlar Şehri (Seslendirme)
2015 Walt Disney Animation Studios Short Films Collection (Video - Seslendirme)
2012 Self Portrait (Kısa Film)
2012 Le Mariage de Raiponce (Kısa Film - Seslendirme)
2010 Karmakarışık (Seslendirme)

Yönetmen

2021 Encanto
2016 Shakira: Try Everything (Kısa Video)
2016 Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2012 Le Mariage de Raiponce (Kısa Film)
2010 Karmakarışık
2009 Let It Begin (Kısa Video)
2008 Bolt

Yapımcı

2019 Karlar Ülkesi II
2009 Super Rhino (Kısa Video)

Senaryo

2016 Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2012 Le Mariage de Raiponce (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Byron Howard Fotoğrafları

Byron Howard Haberleri