Çağdaş Onur Öztürk

Çağdaş Onur Öztürk

Çağdaş Onur Öztürk
Oyuncu

Doğum Tarihi: 16.8.1979

Doğum Yeri: Sivas, Türkiye

Çağdaş Onur Öztürk (d. 16 Ağustos 1979, Sivas), Türk oyuncu. Kanal D'de yayınlanan Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Barış Hakmen karakteriyle tanınmaktadır.
Filmografi
Televizyon


2008   Doğruluk Ekseni   Doğan  
Gazi   Akın  
2009-2012   Sakarya Fırat   Hasan Turna   1-2-3-4. sezon
2011-2013   Kuzey Güney   Barış Hakmen  
2013   Böyle Bitmesin     49. bölüm
2014   Düşler ve Umutlar   Çakı  
2014   Kendime İyi Bak   Emre  

Görev Aldığı Yapımlar

Çağdaş Onur Öztürk Fotoğrafları

Çağdaş Onur Öztürk Haberleri

Portreler