Çağlar Tüfekçi

Çağlar Tüfekçi

Çağlar Tüfekçi
Oyuncu

Doğum Tarihi: 26.3.1987

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu.

26 Mart 1982 yılında Kadıköy'de doğan Çağlar Tüfekçi, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden 2005 yılında mezun oldu. Birçok tiyatro oyunu ve dizide görev alan Çağlar Tüfekçi, 2005 yılından bu yana 'Tiyatro Yeniden' bünyesinde oyunculuk çalışmalarını sürdürüyor.

Filmografi

2017 Ayaz
2007 Münferit

Televizyon

2013 Ali Ayşe'yi Seviyor
2008 Beni Unutma
2007 Geniş Zamanlar
2007 Dağlar Delisi
2007 Aşk Kapıyı Çalınca
2004 Çemberimde Gül Oya

Görev Aldığı Yapımlar

  • Ayaz, 2017, Oyuncu

Çağlar Tüfekçi Fotoğrafları