Caitriona Balfe

Caitriona Balfe

Caitriona Balfe
Oyuncu

Doğum Tarihi: 4.10.1979

Doğum Yeri: Dublin, İrlanda

İrlandalı oyuncu ve model.

Kaçış Planı (2013), Asfaltın Kralları (2019), Para Tuzağı (2016) ve iki People's Choice Ödülü ve iki Saturn Ödülü kazandığı Starz drama dizisi Outlander (2014-2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Belfast
2020 Angela'nın Noel Dileği
2019 Asfaltın Kralları
2016 Para Tuzağı
2015 The Price of Desire
2013 Kaçış Planı
2013 Sihirbazlar Çetesi
2013 Crush
2012 Lost Angeles
2012 The Wolf (Kısa Film)
2011 Super 8
2010 Lust Life (Kısa Film)

Televizyon

2020 Outlander
2019 The Christmas Lettr (TV Filmi - Seslendirme)
2019 Dark Crystal: Le temps de la résistance (Seslendirme)
2013 H+
2012 The Beauty Inside (Mini Dizi)

Yapımcı

2009 Picture Me: Le journal vérité d'un top model (Belgesel)

Televizyon

2020 Outlander

Görev Aldığı Yapımlar

Caitriona Balfe Fotoğrafları

Caitriona Balfe Haberleri