Caitriona Balfe

Caitriona Balfe

Caitriona Balfe
Oyuncu

Doğum Tarihi: 4.10.1979

Doğum Yeri: Dublin, İrlanda

İrlandalı oyuncu ve model.

İrlandalı bir oyuncu ve model. En çok, iki People's Choice Ödülü ve iki Saturn Ödülü kazandığı Starz drama dizisi Outlander'da Claire Fraser rolüyle tanınmıştır ve En İyi Kadın Dizi Oyuncusu dalında Altın Küre Ödülü için üç kez aday gösterilmiştir.

Filmografi

2019 Ford v. Ferrari
2016 Para Tuzağı
2015 The Price of Desire
2013 Kaçış Planı
2013 Sihirbazlar Çetesi
2013 Crush
2012 Lost Angeles
2012 The Wolf (Kısa Film)
2011 Super 8
2010 Lust Life (Kısa Film)

Televizyon

2019 Outlander
2013 H+
2012 The Beauty Inside (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Caitriona Balfe Fotoğrafları

Caitriona Balfe Haberleri

Portreler