Caleb Landry Jones

Caleb Landry Jones

Caleb Landry Jones
Oyuncu

Doğum Tarihi: 7.12.1989

Doğum Yeri: Teksas, ABD

ABD'li oyuncu ve müzisyen.

Tam adı Caleb Jones'tur. Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri (2017), X-Men: Birinci Sınıf (2011) ve Kapan (2017) gibi yapımlardaki rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 BIOS
2019 The Outpost
2019 The Dead Don't Die
2019 The Kindness of Strangers
2018 To the Night
2018 Hoş Geldin Yabancı
2018 Friday's Child
2018 Tyrel
2017 Kapan
2017 The Florida Project
2017 Barry Seal: Kaçakçı
2017 Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri
2016 Herkese Karşı
2015 Stonewall
2014 God's Pocket
2014 Queen and Country
2014 Heaven Knows What
2014 Low Down
2013 Tom at the Farm
2012 Contraband
2012 Byzantium
2012 Antiviral
2011 Summer Song
2011 X-Men: First Class
2010 The Last Exorcism
2010 The Social Network
2008 The Longshots
2007 No Country for Old Men
2007 Superbad

Televizyon

2017 Twin Peaks
2010 Victorious
2010 Breaking Bad
2010 Friday Night Lights

Görev Aldığı Yapımlar

Caleb Landry Jones Fotoğrafları

Caleb Landry Jones Haberleri