Caleel Harris

Caleel Harris

Caleel Harris
Oyuncu

Doğum Tarihi: 19.4.2003

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li oyuncu.

When They See Us (2019), Castle Rock (2018) ve Goosebumps 2: Haunted Halloween (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Goosebumps 2: Haunted Halloween
2017 Tree House Time Machine (Kısa Film)
2017 Baker's Man
2015 Heaven Sent
2014 Erkek Aklı 2
2012 Erkek Aklı
2010 Eyes to See (Kısa Film)

Televizyon

2019 When They See Us (Mini Dizi)
2018 Castle Rock
2018 Gürültü Ailesi (Seslendirme)
2018 Blaze and the Monster Machines (Seslendirme)
2017 NCIS: Los Angeles
2017 Skyward (TV Filmi)
2017 The Loud House: Deuces Wild (Kısa Film – Seslendirme)
2017 Game Shakers
2015 Boys in Blue (TV Filmi)
2015 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn
2014 Kirby Buckets
2014 Men at Work
2013 Sam ve Cat
2013 Call Me Crazy: A Five Film (TV Filmi)
2013 Jimmy Kimmel Live!
2011 Herd Mentality (TV Filmi)
2011 Hawthorne

Görev Aldığı Yapımlar

Caleel Harris Fotoğrafları