Cam Gigandet

Cam Gigandet

Cam Gigandet
Oyuncu

Doğum Tarihi: 16.08.1982

Doğum Yeri: Washington, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Cam Joslin Gigandet'tir. The O.C. (2005-2006), Asla Pes Etme (2008) ve Alacakaranlık (2008) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Wreckage
2020 Without Remorse
2020 Dangerous Lies
2019 Assimilate
2017 Gölge Etkisi
2017 Black Site Delta
2016 Muhteşem Yedili
2016 Broken Vows
2014 One Square Mile
2014 Dadı Kamerası
2014 Bad Johnson
2014 Red Sky
2014 In the Blood
2013 Plush
2013 Çocuklarım İçin
2012 Making Change
2012 Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2
2011 Yakın Tehdit
2011 Kutsal Savaşçı
2011 The Roommate
2010 Tenement
2010 Five Star Day
2010 Experiment
2010 Adı Çıkmış
2010 Burlesque
2009 Uzayda Dehşet
2009 Doğmamış
2008 Asla Pes Etme
2008 American Crude
2008 Alacakaranlık
2007 Who's Your Caddy?
2007 On the Doll
2004 Mistaken (Kısa Film)

Televizyon

2018 Ice
2014 Reckless
2014 Day One (Mini Dizi)
2012 The Tin Star (TV Movie)
2012 Bin Ladin Operasyonu (TV Movie)
2005 Jack & Bobby
2006 The O.C.
2004 Yalan Rüzgârı
2003 Kanıt Peşinde

Görev Aldığı Yapımlar

Cam Gigandet Fotoğrafları

Cam Gigandet Haberleri