Camilla Rutherford

Camilla Rutherford

Camilla Rutherford
Oyuncu

Doğum Tarihi: 20.9.1976

Doğum Yeri: Camden, İngiltere

İngiliz model ve aktris.

Tam adı Camilla Claude Rutherford'dur. Küs Kardeşler Limited Şirketi (2007), Wikileaks: Beşinci Kuvvet (2013) ve Yesterday (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Breach (Kısa Film)
2020 The Vanishing Time (2020)
2020 Come Home
2020 Tom and Jerry
2019 Hurt by Paradise
2019 Yesterday
2017 Phantom Thread
2017 Breathe
2016 Absolut Fabulos: Filmul
2016 Alleycats
2013 Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2011 Departure (Kısa Film)
2011 Dimensions
2010 I Love Luci (Kısa Film)
2009 Prelude (Kısa Film)
2009 The Taxidermist (Kısa Film)
2008 Triunghiul dragostei
2007 Küs Kardeşler Limited Şirketi
2006 Land of the Blind
2004 Gurur Dünyası
2004 În adâncuri
2002 Hideous Man (Kısa Film)
2001 Gosford Park
2001 Fotografia
2000 Je t'aime John Wayne (Kısa Film)
2000 Stardom

Televizyon

2014 Fleming (Mini Dizi)
2012 Familia Borgia
2011 The Crimson Petal and the White (Mini Dizi)
2009 Freefall (TV Filmi)
2007 Roma

Görev Aldığı Yapımlar

Camilla Rutherford Fotoğrafları

Portreler