Camille Lellouche

Camille Lellouche

Camille Lellouche
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.6.1986

Doğum Yeri: Ile-de-France, Fransa

Fransız oyuncu.

Planetarium (2016), Mon inconnue (2019) ve Grand Central (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Le dindon
2019 Mon inconnue
2019 Acele Baba Aranıyor
2018 L'école est finie
2017 Le prix du succès
2017 L'Appel (Kısa Video)
2016 Planetarium
2015 Quelques secondes (Kısa Film)
2013 Grand Central

Televizyon

2018 Scènes de ménages: ça s'enguirlande pour Noël (TV Filmi)
2018 Guépardes
2017 Quotidien

Görev Aldığı Yapımlar

Camille Lellouche Fotoğrafları

Camille Lellouche Haberleri

Portreler