Can Nergis

Can Nergis

Can Nergis
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.05.1985

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk manken ve oyuncu.

Üniversite hayatına kadar İstanbul'da okumuştur. Liseyi bitirdikten sonra Londra'ya gitmiş üniversiteyi orada bitirmiştir ardından teyzesi Neslihan Yargıcı'nın da yardımı ile Uzak Doğu'ya gitmiş Çin ve Tayland'da modellik yapmıştır. Tayland'da 8 yıl kalmış, Shewa adında restoran açmıştır ancak daha sonra kapamıştır. Türkiye'ye ise 2011 yılında gelmiştir ve oyunculuğa Herşeye Rağmen adlı dizide başlamıştır. Dila Hanım'da konuk oyuncu olarak yer alan oyuncu 2014 yılında Paşa Gönlüm adlı dizide yer almıştır.

En büyük çıkışını ise 2014 - 2015 sezonunda oynadığı Arka Sokaklar'da yapmıştır. Sezon sonunda sözleşmesi uzatılmış ama diziden ayrılmak zorunda kalmıştır. Maral ve son olarak Tatlı İntikam dizilerinde konuk oyuncu olarak görev yapmıştır. Türkçe, İngilizce, Çince, Tayca ve Rusça bilmektedir.

Filmografi

2021 Adanış: Kutsal Kavga
2018 Börü

Televizyon

2021 Kağıt Ev
2021 Yasak Elma
2018 Börü (Mini Dizi)
2017 Anne
2017 Tahin Pekmez (TV Filmi)
2016 Tatlı İntikam
2015 Maral: En Güzel Hikâyem
2015 Arka Sokaklar
2012 Dila Hanım
2011 Herseye Rağmen

Görev Aldığı Yapımlar

Can Nergis Fotoğrafları

Can Nergis Haberleri